Zolderrenovatie

10 jaar garantie

Elke zolder verandert u in een heerlijke plek om te werken of te ontspannen. Over zolder- en dakramen geeft een Italz Construct specialist u graag bijkomende uitleg. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we namelijk hoe we uw woning zowel vanaf de buiten van uw dak als de binnenkant als één geheel aanpakken, zodat uw zolder een evenwaardige woonruimte wordt. U ervaart dan hetzelfde comfort; alleen krijgt u er net dat tikkeltje charme bovenop!

Zolderrenovatie

Totaalrenovatie van uw zolder? 3 voordelen

100% piekfijn in orde
Tijdige oplevering
Direct een volledig en eerlijk kostenplaatje

Extra besparende tip

Wanneer uw woning ouder is dan 10 jaar, hebt u ook recht op een verlaagd btw-tarief van 6% als u deze laat uitvoeren door een aannemer.

Slaapkamer op zolder

Vraag uw zolderadvies op locatie aan

Met het juiste advies kunt u direct besparen! Zo geeft Italz Construct u aan welke materialen geschikt zijn voor uw zolder. Zo kunt u vloeren, isolatie, chape- en pleisterwerken afstemmen op elkaar. Want, met Italz Construct kiest u steevast voor producten die gespecialiseerd zijn in zolderrenovatie.

Bovendien adviseert Italz Construct u graag over renovatiepremies voor uw nieuwe of gerenoveerde zolder. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met uw zolderexpert.