Ramen en Deuren

Uw droomwoning? Laat u dan verrassen door ramen en deuren die uw ruimtelijk gevoel voor binnen en buiten versterken of contrasteren. Wilt u binnen kunnen genieten net alsof u buiten in het groen zit te genieten? Of hebt u er soms nood aan u af te schermen van te veel daglicht? Ontdek de multifunctionele toepassingen van Italz Construct ramen en deuren.

Buitendeuren en ramen

Een muurgevel met raam of toch een gedurfde glaspartij? Beide hebben hun charmes en voordelen. Afhankelijk van lichtinval, raamdecoratie, zonwering en onderhoudsgemak kan Italz Construct u informeren. Zo heeft u ook een duidelijk idee over het effect van ramen op uw interieur.

Wilt u de authentieke uitstraling van bestaande buitendeuren en ramen behouden? Dan zorgen we voor een frisse opknapbeurt.
Ontdek onze restauratiewerken.

Keukenraam
Voordeur

Buitendeuren en schuifraam

Binnendeuren en ramen

Twee binnendeuren mogen er nog net hetzelfde uitzien: ze kunnen totaal andere eigenschappen hebben wat betreft geluidsdichtheid, isolerend vermogen, met of zonder beveiliging en afwerking.

De kleur en materialen zijn belangrijk voor uw interieur, maar Italz Construct zorgt ervoor dat ze mooi aansluiten op uw deurprofielen. Mooi en isolerend afgewerkt langs alle zijden.

Binnendeuren