Over ons

Kwaliteit zorgt voor 100% tevreden klanten

Logo Italz ConstructBij renovatie komt heel wat kijken. Daarom ontnemen we u graag zoveel mogelijk zorgen. Al meer dan 10 jaar werken we met dezelfde teams op werven en leveren we projecten tijdig af. Is er een probleem? Dan kunnen we met onze expertise snel voor de juiste oplossing zorgen.

De kracht van het familiebedrijf gaat uit van kwaliteit en daarom hebben we ons steeds verder gespecialiseerd in totaalrenovatie. Na 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsreferentie over heel Vlaanderen en streven we dagelijks naar de beste service. Hiervoor hebben we 12 bouw- en renovatiespecialisten in huis, samen met een ruim netwerk aan architecten, klanten en onderaannemers.

Toch blijven we bewust een familiebedrijf, omdat we hierdoor de beste kwaliteit kunnen leveren. En hiervoor baseren we ons op innovatieve materialen die hun betrouwbaarheid al bewezen hebben. Hierbij geven we dit voordeel door aan onze klanten met lange garantietermijnen, soms wel tot 30 jaar. Voor de plaatsing krijgt u bovendien altijd 10 jaar garantie.

Kwaliteit zit ook in een juiste planning en daar kunt u gerust ‘ja’ op zeggen. We weten dat u op ons rekent, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast werken we ook met een vaste ploeg op de werf en dat maakt het voor u ook makkelijk.
Resultaat? Doorheen de jaren kunnen we nog steeds rekenen op tevreden architecten, aannemers en leveranciers die opnieuw met ons willen samenwerken. En zo kunnen we u een eerlijke prijs garanderen en kwaliteit afleveren.

Belangrijke mijlpalen

  • In 2008 werd Zelim Issaev zelfstandige in bijberoep.
  • In 2009 werd ITALZ gcv in hoofdberoep opgericht.
  • In 2014 is Artur Issaev voltijds mee in de zaak gestart, na zijn studies in handelswetenschappen aan de KU Leuven.
  • In 2015 werd ITALZ omgevormd tot een bvba.
  • In 2018 is Ilias Issaev, de jongste broer bij de zaak gekomen.
  • In 2019 is Italz Construct verhuisd naar Park Diamant in Berlaar (groter magazijn).

Ontdek onze projecten