Onze klanten

Klanten komen graag terug om nieuwe projecten te laten uitvoeren. Aangezien we onze producten en materialen door en door kennen, weten we ook hoe deze te plaatsen. Maar ontstaat er een probleem, dan kunnen we dit ook op de snelste manier oplossen. Daarom ligt onze sterkte ook bij een sterke dienst-na-levering.

Onze persoonlijke service is ook mogelijk dankzij de hoogkwalitatieve materialen waarmee we aan de slag gaan. Voor de klant gaat het om de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, en voor Italz Construct betekent dit zekerheid. Want, met onze experten in huis zijn we verzekerd van een perfecte plaatsing bij u thuis, al kunnen we pas helemaal gerust zijn als we u ook van professionele materialen verzekeren! Daarom staat kwaliteit centraal in ons familiebedrijf.

Hoofdzakelijk bouwen en renoveren we huizen, maar doorheen de jaren hebben we ons aanbod kunnen diversifiëren. De kwaliteit is zo verregaand dat Italz Construct ook een erkenning heeft verworven in klassen 1D12 en 1D8 waardoor overheidsopdrachten in haar bestaand portfolio zitten, waaronder de KU Leuven. Ook oude restauratiewerken en de uitvoering van industriële daken nemen we dus zeker ter harte.

Huizen
Appartementen
Oude restauratiewerken
Industriële daken

Contacteer me vrijblijvend