Isolatie

Ytong
Plafondisolatie

Met de huidige isolatiepremies is het goed om voor 2020 uw woning te isoleren. Niet alleen omdat na 2020 de premies voor dak- en vloerisolatie verdwijnen, maar gewoonweg omdat u nu reeds kunt profiteren van een extra laag energieverbruik.
Als u weet dat vloeren, muren en daken voor meer dan 50% verantwoordelijk zijn voor energieverlies, bent u een stap voor met slim isoleren.

Waarom isoleren met Italz Construct?

Drie redenen:

1. Voorkom vochtdoorslag en slechte isolatie
2. Kies voor isolatiepakketten
Italz Construct werkt altijd met isolatiepakketten: dat zijn isolatiematerialen die perfect op elkaar afgestemd zijn en dus sluitend zijn. Zo bent u helemaal vrij van tochtwering.
3. Ga alleen voor kwaliteit
Met Italz Construct bent u zeker van de beste isolatiematerialen en een correcte plaatsing. Beide zijn nodig om u optimaal resultaat te garanderen.

Dakisolatie

Italz Construct werkt altijd volgens innovatieve isolatietechnieken, zoals
sarking, waarbij u langs de buitenzijde van het dak isoleert
het naïsoleren van uw spouwmuren voor een extra warmtelaag rond uw woning.

Isolatie is maatwerk. Afhankelijk van wat technisch mogelijk is en uw persoonlijke wensen adviseren we u over verschillende isolatiemogelijkheden. Zo geniet u bijvoorbeeld tegelijk van thermische en akoestische isolatie. Zo boekt u dubbele winst!
Tot slot: een mooie, esthetische afwerking is minstens even belangrijk. Zo kunt u met buitengevelisolatie en steenstrips ook het uitzicht van uw woning veranderen.

Gyproc

Gyproc is een voorbeeld van een isolatiepakket waarbij alle materialen perfect op elkaar afgestemd zijn. Net daarom kan Italz Construct uw project hiermee duurzaam en vakkundig uitbouwen.