Isolatie

Een goede isolatie bespaart u heel wat op uw energiekosten. Verschillende isolatievormen zijn mogelijk en onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij gaan voor een maximaal rendement, binnen uw budget en op maat van uw woning. Isoleren is mogelijk bij nieuwbouw, maar net zo goed bij renovatie of verbouwing.

Hoe gaan wij tewerk?

Stap 1

Bezoek ter plaatse en inspectie

Wij komen naar u toe en nemen uw dak en/of gevel zorgvuldig onder de loep. Zo kunnen we inschatten welke werken er nodig zijn en de nodige opmetingen uitvoeren. Dit vormt de basis voor de offerte op maat.

Stap 2

Voorstel op maat

Op basis van ons bezoek en uw wensen, maken we een voorstel op maat over. Glashelder, zonder addertjes en compleet. Zo kent u meteen het kostenplaatje en komt u niet voor verrassingen te staan.

Stap 3

Planning en voorbereiding

Gaan we in zee, dan nemen we uw project in onze planning op en starten we tijdig met de voorbereidingen. Wij komen onze afspraken na en u mag ons verwachten op de afgesproken datum.

Stap 4

Uitvoering van de werken

Onze stielmannen gaan aan de slag en nemen uw dak en/of gevel onder handen. Wij werken secuur, snel en gaan voor een perfect eindresultaat. We beperken de hinder tot een minimum en blijven aanspreekbaar voor vragen. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd.

Stap 5

Oplevering

Wij gaan voor een 100% eindresultaat en leveren dan pas op. Na de controle beschouwen we de werkzaamheden als afgerond. U geniet van een stevige garantie op de door ons uitgevoerde werken. U kunt dus op beide oren slapen.

Vragen over gevelbekleding?

Maak een afspraak met uw dakwerkenspecialist. Zo weet u aan welke specifieke eisen uw gevel moet voldoen.

Hetzelfde geldt voor uw dakisolatie. Italz Construct zorgt voor de volledige afwerking van uw dak, zodat alle materiaal perfect op elkaar aansluiten.

Sarking

Door te opteren voor een sarkingdak voorkomt u koudebruggen en is er geen verlies van binnenruimte. Bij heel wat renovaties passen we deze techniek toe. Deze methode garandeert een aangename binnentemperatuur, het hele jaar door. Zeker wanneer er geen onderdak aanwezig is, komt sarking van pas. Sarking is ideaal als u uw hellend dak langs de buitenkant wil isoleren.

Zolder

Door uw zolder kwalitatief te isoleren voorkomt u heel wat warmteverlies. Wij isoleren uw zoldervloer, zodat de warmte niet ontsnapt en u uw energiekosten kunt drukken. Uiteraard is het ook perfect mogelijk om uw zolderdak te isoleren. Daarbij voorkomen we overisolatie. Verschillende materialen komen in aanmerking en afhankelijk van uw budget en de mogelijkheden kiezen we gepaste isolatie. In het merendeel van de gevallen werken we met minerale wol of PUR, PIR, XPS of EPS.

Gevel

Ook uw gevel kunnen we isoleren. Meer nog, vaak levert dit een aanzienlijk rendement op. Zowel langs binnen als buiten, kunnen we uw gevel isoleren en meerdere methodes komen in aanmerking.

Vragen of interesse?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te helpen en je huis te transformeren met onze isolatiewerken.

Contacteer ons