Gevelbekleding

Uw gevel op een professionele manier laten bekleden? Een telefoontje en we zijn onderweg. Onze specialisten hebben verschillende technieken onder de knie en geven een fraaie uitstraling aan uw gevel. Een gevel vormt het visitekaartje van uw woning en dat beseffen we ten volle. Ook oude gevels kunnen we onder handen nemen en een nieuwe uitstraling geven.

Hoe gaan wij tewerk?

Stap 1

Bezoek ter plaatse en inspectie

Wij komen naar u toe en nemen uw dak en/of gevel zorgvuldig onder de loep. Zo kunnen we inschatten welke werken er nodig zijn en de nodige opmetingen uitvoeren. Dit vormt de basis voor de offerte op maat.

Stap 2

Voorstel op maat

Op basis van ons bezoek en uw wensen, maken we een voorstel op maat over. Glashelder, zonder addertjes en compleet. Zo kent u meteen het kostenplaatje en komt u niet voor verrassingen te staan.

Stap 3

Planning en voorbereiding

Gaan we in zee, dan nemen we uw project in onze planning op en starten we tijdig met de voorbereidingen. Wij komen onze afspraken na en u mag ons verwachten op de afgesproken datum.

Stap 4

Uitvoering van de werken

Onze stielmannen gaan aan de slag en nemen uw dak en/of gevel onder handen. Wij werken secuur, snel en gaan voor een perfect eindresultaat. We beperken de hinder tot een minimum en blijven aanspreekbaar voor vragen. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd.

Stap 5

Oplevering

Wij gaan voor een 100% eindresultaat en leveren dan pas op. Na de controle beschouwen we de werkzaamheden als afgerond. U geniet van een stevige garantie op de door ons uitgevoerde werken. U kunt dus op beide oren slapen.

Vragen over gevelbekleding?

Maak een afspraak met uw dakwerkenspecialist. Zo weet u aan welke specifieke eisen uw gevel moet voldoen.

Hetzelfde geldt voor uw dakisolatie. Italz Construct zorgt voor de volledige afwerking van uw dak, zodat alle materiaal perfect op elkaar aansluiten.

Leien

Natuurleien of kunstleien? U zegt het maar. Wij gaan met kwalitatieve leien aan de slag en zorgen voor een verbluffend resultaat. In geen tijd bekleden we uw gevel en geniet u van een nieuwe uitstraling die perfect bij uw woning past. Geniet van de lange levensduur van leien en weet dat we ook een extra beschermende coating voorzien, waardoor uw leien weer en wind weerstaan.

Vezelcementplaten

Deze makkelijk te onderhouden vezelplaten zijn budgetvriendelijk en weersbestendig. Ontzettend handig in ons klimaat. Wij plaatsen deze platen zorgvuldig, zodat u jarenlang van de uitstraling kunt genieten. Verschillende opties zijn mogelijk en onze dakexperten denken graag met u mee.

Hout

Kiest u voor een houten gevelbekleding, dan opteert u voor een warme en natuurlijke uitstraling. Wij werken als gevelspecialist met verschillende houtsoorten die stuk voor stuk behandeld zijn. Zo geniet u jarenlang van uw houten gevelbekleding. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk waardoor we steeds voor een unieke uitstraling kunnen zorgen.

PVC

PVC is duurzaam, bestand tegen weer en wind en betaalbaar. Het is dan ook een populaire gevelbekleding bij onze klanten. Onze kwalitatieve PVC-panelen zijn UV-bestendig waardoor ze amper verkleuren. Verschillende kleuren, materialen en afmetingen zijn mogelijk. Wij geven u als gevelspecialist graag advies op maat.

Crepi

Een stijlvolle crepi gevel voor uw woning? Wij klaren de klus. Wij garanderen niet enkel een fraaie crepi gevel, wij geven deze ook een extra beschermlaag zodat deze de tand des tijds doorstaat. Een breed kleurenpalet is mogelijk, zo past deze gevel bij elke woningstijl. Onze specialisten zorgen voor een egaal resultaat, zodat uw woning straalt.

Zink staande naad

Een uniek lijnenspel geeft deze gevel een zeer bijzondere uitstraling. Verschillende tinten zijn mogelijk, waardoor de creativiteit kan botgevierd worden. Wij hebben deze techniek in de vingers en zorgen voor een piekfijne gevel. Ook complexe gevels realiseren we met plezier.

Vragen of interesse?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te helpen en je huis te transformeren met onze gevelwerken.

Contacteer ons