Dakwerken

Een dak houdt uw volledige woning droog en warm. Heel belangrijk dus om hiervoor een vakkundige firma in te schakelen. Zo sluit uw dak perfect aan op uw gevelbekleding en kunt u optimaal rendement halen uit isolatie. Bij Italz Construct bekijken we daarom uw volledige woning en zoeken we naar de beste oplossing.

Elke dakbedekking bij Italz Construct is brandveilig en bestand tegen UV en grote temperatuurschommelingen. De keuze van uw dakafwerking zal daarom vooral afhangen van uw binnenruimtes en de dakisolatie die u hierbij nodig heeft.

Hoe gaan wij tewerk?

Stap 1

Bezoek ter plaatse en inspectie

Wij komen naar u toe en nemen uw dak en/of gevel zorgvuldig onder de loep. Zo kunnen we inschatten welke werken er nodig zijn en de nodige opmetingen uitvoeren. Dit vormt de basis voor de offerte op maat.

Stap 2

Voorstel op maat

Op basis van ons bezoek en uw wensen, maken we een voorstel op maat over. Glashelder, zonder addertjes en compleet. Zo kent u meteen het kostenplaatje en komt u niet voor verrassingen te staan.

Stap 3

Planning en voorbereiding

Gaan we in zee, dan nemen we uw project in onze planning op en starten we tijdig met de voorbereidingen. Wij komen onze afspraken na en u mag ons verwachten op de afgesproken datum.

Stap 4

Uitvoering van de werken

Onze stielmannen gaan aan de slag en nemen uw dak en/of gevel onder handen. Wij werken secuur, snel en gaan voor een perfect eindresultaat. We beperken de hinder tot een minimum en blijven aanspreekbaar voor vragen. Alle werkzaamheden worden door onze eigen mensen uitgevoerd.

Stap 5

Oplevering

Wij gaan voor een 100% eindresultaat en leveren dan pas op. Na de controle beschouwen we de werkzaamheden als afgerond. U geniet van een stevige garantie op de door ons uitgevoerde werken. U kunt dus op beide oren slapen.

Vragen over dakbedekking?

Maak een afspraak met uw dakwerkenspecialist. Zo weet u aan welke specifieke eisen uw dak moet voldoen.

Hetzelfde geldt voor uw dakisolatie. Italz Construct zorgt voor de volledige afwerking van uw dak, zodat alle materiaal perfect op elkaar aansluiten.

Hellend dak

De meerwaarde van een hellend dak? Het hemelwater wordt uitstekend afgevoerd en uw woning is goed beschermd tegen de wind. Bij ITALZ dak- en gevelwerken zijn we thuis in hellende daken en realiseren we deze tot in de puntjes. Wij zorgen voor een goed gelegd dak én extra zolderruimte. Ideaal om een extra slaapkamer of badkamer te creëren. Indien gewenst integreren onze dakspecialisten ook dakramen en dakkapellen. Zo geeft u nog meer cachet en karakter aan uw woning.

Platte daken

Wij realiseren platte daken met EPDM, roofing of PVC. Afhankelijk van uw noden en budget komen we met een dakoplossing op maat op de proppen. Wij zorgen voor een toekomstbestendig en duurzaam dak, perfect in combinatie met een moderne bouwstijl en/of een strakke gevelbekleding.

Bij ITALZ dak- en gevelwerken werken we steeds met kwalitatieve materialen en worden naadverbindingen zorgvuldig gecontroleerd. Zo geniet u jarenlang en met garantie van een waterdicht dak. Wij hebben heel wat ervaring met het plaatsen van platte daken, dat merkt u meteen.

Constructiehout

Als expert in dakwerken realiseren we al meer dan 10 jaar de meest uiteenlopende dakconstructies. Met ons duurzaam constructiehout bouwen we aan toekomstgerichte oplossingen. Vaak maken we gebruik van het populaire naaldhout. Dit hout is licht, maar bijzonder sterk en stevig.

Sandwichpanelen

Goed isoleren? Dan bieden sandwichpanelen met een gelaagde opbouw langs beide zijden zeker een grote meerwaarde. Meer en meer vinden deze panelen hun weg in de woningbouw. Logisch, de isolatiewaarde is uitstekend en ook de akoestische demping zit goed. Sandwichpanelen kunnen zowel in wanden als daken gebruikt worden. Zeker bij een minimalistische woning komen deze panelen perfect tot hun recht.

Groendak

Met een groendak kiest u resoluut voor een duurzame dakbedekking. Met de nodige grassen, kruiden en planten scheppen we een ecologisch verantwoord dak dat fraai oogt. Onze dakexperten zijn op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van groendaken en denken energetisch met u mee. Reken op voldoende drainage en een uitstekende isolatie. Duurzame groendaken gaan jarenlang mee en u heeft er geen omkijken meer naar.

Zink staande naad

Ook zink is voor ons geen vreemd materiaal. Wij kunnen uw dak uitvoeren met stroken van zink of staal. Dit is heel duurzame en esthetische oplossing.

Herstelling dak

Daklek, lekkende afvoerbuizen of stormschade? Dan komen we snel langs om te kijken waar de oorzaak ligt. Vervolgens zorgen we voor een grondig herstel, zodat u niet langer last heeft van een lekkend dak.

Contacteer ons