Dakramen

Een dakraam geeft heel wat meerwaarde. U trekt onmiddellijk meer daglicht naar binnen, waardoor u verloren en/of donkere ruimtes veel beter kunt benutten. In een mum van tijd en stijlvol zorgen we voor dakramen waardoor u een extra slaapkamer, badkamer of andere ruimte schept. Bovendien zorgt deze ingreep voor een extra meerwaarde voor uw woning.

Troeven

Bij ITALZ begrijpen we dat een goed geplaatst dakraam niet alleen een esthetische upgrade voor je dak kan zijn, maar ook tal van praktische voordelen met zich meebrengt. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de voordelen van VELUX dakramen voor jou als gewaardeerde klant.

Natuurlijk licht

VELUX dakramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen in je huis. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere leefomgeving, maar kan ook de behoefte aan kunstmatige verlichting verminderen, wat zich vertaalt in lagere energiekosten.

Ventilatie

Onze VELUX dakramen zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geopend voor frisse lucht en ventilatie. Dit is vooral belangrijk in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, waar goede luchtcirculatie cruciaal is.

Energie-efficiëntie

VELUX dakramen zijn beschikbaar in verschillende energiezuinige opties, waaronder dubbele beglazing en warmte-reflecterende coatings. Dit helpt je huis op een comfortabele temperatuur te houden en kan je energierekening verlagen.

Uitzicht

Geniet van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel 's nachts of de natuur overdag vanuit je eigen huis. VELUX dakramen zijn perfect voor zolderkamers of slaapkamers met een uniek perspectief.

Ruimtegebruik

Met VELUX dakramen kun je gebruikmaken van ruimtes onder het dak die anders onbenut zouden blijven. Denk aan gezellige zolderkamers, stijlvolle kantoorruimtes, of extra opslagruimte.

Verhoogde Woningwaarde

Het toevoegen van VELUX dakramen kan de waarde van je huis verhogen, aangezien potentiële kopers vaak op zoek zijn naar woningen met voldoende lichtinval en moderne voorzieningen.

Plaats besparing voor zonnepanelen

Dankzij nieuwe gecombineerde ramen, kunt u grotere lichtoppervlakte creëren zonder dakramen over het dak te verspreiden. Hierdoor kunt u meer zonnepanelen op het dakvlak leggen.

Bescherming buiten, comfort binnen

Met groot aantal toebehoren van Velux, kunt u uw dakramen laten verduisteren, licht temperen, beschermen tegen insecten en automatisch laten ventileren.

Vragen over Velux dakramen?

Bij ITALZ zijn we trots op onze expertise in het installeren en onderhouden van VELUX dakramen en alle toebehoren.
We helpen je graag bij het kiezen van de juiste dakramen voor jouw behoeften en zorgen voor een professionele installatie die jarenlang plezier en comfort zal opleveren.

Hellend dak

Mogelijk zijn lichttunnels ook een interessante oplossing voor uw gang of badkamer. U krijgt natuurlijk licht als of u een lamp hebt branden overdag maar met nodige privacy.

Plat dak

Platte daken kunnen we moeiteloos voorzien van dakramen. Van een fraaie koepel tot een strak vormgegeven dakraam, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij beheersen de modernste technieken waardoor we steeds een kwalitatief resultaat kunnen garanderen. Verschillende uitvoeringsvormen zijn mogelijk dus ongetwijfeld kunnen we ook uw plat dak van een dakraam voorzien.

Koepels en dakramen

Een fraaie koepel geeft uitstraling aan uw woning en zorgt voor extra licht. Onze dakwerkers kunnen overweg met alle types koepels en zorgen voor een waterdichte plaatsing. Zo geniet u jarenlang van de uitstraling van uw koepel of dakraam.

Lichttunnels

Toch licht brengen in een kleine ruimte of een klein dak nuttig aanwenden? Metceen lichttunnel is het mogelijk. Wij zorgen voor een lichttunnel op maat, zodat uctoch over extra licht beschikt. Dé oplossing wanneer dakramen geen alternatiefcvormen.

Lichtstraten

Natuurlijk licht naar binnen brengen bij een plat dak? Een lichtstraat valt dan zeker te overwegen. Lichtstraten zijn in verschillende uitvoeringsvormen en afmetingen beschikbaar. Ongetwijfeld kunnen we ook uw dak van de geknipte lichtstraat voorzien.

Vragen of interesse?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te helpen je huis te transformeren met de voordelen van VELUX dakramen.

Contacteer ons