Een stalen binnendeur? Ontdek uw persoonlijke voordelen

Een stalen binnendeur: misschien zegt het u meteen niks. En toch: stalen binnendeuren zijn tegenwoordig voorzien van met glas, met fijne, metalen constructies. Deze stijlvolle stalen binnendeuren zijn dus in haast niets meer vergelijkbaar met vroeger, behalve als het gaat om hun oerdegelijke kwaliteit. Deze robuustheid is doorheen de jaren nog steeds dezelfde gebleven.

Laat u verrassen door ons aanbod, want eigenlijk zijn ze de eye-catcher van uw interieur design. Ontdek snel de verschillende soorten stalen en afwerkingen. Met verve een sterk "staaltje" interieur design!

Stalen binnendeur

Vaak hoeft u geen raamdecoratie in huis. Uw deur kan de eye-catcher zijn die de kleur van een binnenwand breekt, of waardoor subtiel, diffuus licht valt zodat uw interieur er op elk moment van de dag anders uitziet.

Welke afmetingen en kleuren u kiest: Italz Construct maakt ze op maat. Zo kiest u uit een enkele of dubbele deur, pivot- of taatsdeur (deze draait om haar eigen verticale as), scharnierdeur of schuifdeur, afgewerkt met een klassieke, moderne of industriële deurklink. Kies ook hoeveel glasramen u in uw binnendeur wenst.

Stalen binnenwand

Met een stalen binnenwand zet u stijlvol twee ruimtes neer die nog steeds aanvoelen als één open leefruimte. Openheid en transparantie dus, en toch kunt u hiermee elke indeling een aparte functie toebedelen.

Stalen schuifdeur

Met een stalen schuifdeur geeft u uw interieur meer licht en ruimte. Makkelijk om uw leefruimte in één of meerdere delen op te splitsen, naargelang het moment van de dag of waarvoor u de ruimte gebruikt.

Uw persoonlijke voordelen

• Altijd maatwerk
• Standaard 10 jaar garantie
• Scherpe prijzen
• Ervaring in plaatsing van gerenommeerde merken
• Heel uitgebreid assortiment

Advies voor maatwerk?

Met Italz Construct bent u zeker van een perfecte plaatsing. Ook leggen we uit uit hoe stalen binnendeuren makkelijk te onderhouden zijn. Hierbij geven we advies-op-maat, omdat we hiervoor ook rekening houden met uw pleisterwerk langs de zijkanten.