Asbest verwijderen

Hiervoor doen wij beroep op ons dochterbedrijf Asbeast. Zij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van asbest. Ze zorgen voor een gereglementeerde verwijdering van alle asbesthoudende toepassingen in uw woning of bedrijfsgebouw, zodat uw gezondheid en die van anderen voorop kan worden gesteld.

Troeven

Veiligheid voorop

VELUX dakramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen in je huis. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere leefomgeving, maar kan ook de behoefte aan kunstmatige verlichting verminderen, wat zich vertaalt in lagere energiekosten.

Correcte techniek

Onze VELUX dakramen zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geopend voor frisse lucht en ventilatie. Dit is vooral belangrijk in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, waar goede luchtcirculatie cruciaal is.

Ook grote werken

VELUX dakramen zijn beschikbaar in verschillende energiezuinige opties, waaronder dubbele beglazing en warmte-reflecterende coatings. Dit helpt je huis op een comfortabele temperatuur te houden en kan je energierekening verlagen.

Gecertificeerde medewerkers

Geniet van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel 's nachts of de natuur overdag vanuit je eigen huis. VELUX dakramen zijn perfect voor zolderkamers of slaapkamers met een uniek perspectief.

Vragen over asbest verwijderen?

Maak een afspraak met uw asbestverwijderingsspecialt. Zo weet u aan welke specifieke eisen uw werken moeten voldoen.

Italz Construct zorgt voor de volledige afwerking van uw dak, zodat alle asbest veilig wordt verwijderd en het nieuwe materiaal correct op elkaar aansluit

Bescherm uw gezondheid

Asbest is een zeer giftig materiaal, dat best op een veilige en professionele manier kan worden verwijderd. Als je asbest aan de lucht blootstelt, dan kunnen er grote risico's optreden. Dit kan leiden tot hart- en vaatziekten en zelfs tot kanker. Daarom is het belangrijk dat asbest professioneel wordt verwijderd.

2040 Asbestveilig

Is uw huis of gebouw gebouwd vóór 2001? Dan kunt u bij renovatie of sloop voor verrassingen komen te staan. Asbest is een bekende kankerverwekkende stof, dus het is belangrijk om er veilig en correct mee om te gaan. De Vlaamse overheid en lokale besturen bieden subsidies en andere maatregelen om particulieren en bedrijven te helpen de nodige steun te krijgen om asbest veilig te laten verwijderen.

Meer info

Voor meer info kan je altijd naar de website van asbeast gaan. Of u nu ons contacteerd of Asbeast, u krijgt dezelfde service aangeboden!

Meer info asbest verwijderen