Project Arras

Dakwerken

Antwerpen

Familie Arras

Dit verslag geeft inzicht in de recente gevel- en dakwerken die zijn uitgevoerd voor de Familie Arras. Elk aspect, van gevelisolatie tot de keuze van de dakbedekking, is zorgvuldig afgestemd op hun behoeften en wensen.

Dakwerken

Hellend dak

Eerst werd bestaande dak afgebroken en werd neiuwe, hogere dakstructuur getimmerd. Op het hellende dak is een strakke afwerking met zinken staande naad gezet. Daarvoor is het dak geïsoleerd geweest met minerale wol. Een dakrandprofiel in aluminium, zinken hanggoot, en afvoerpijp werden geïntegreerd om de renovatie compleet te maken.

Plat dak

Voor het platte dak is gekozen voor een extensief groendak. Hievoor werd bestaand plat dak geïsoleerd en bedekt met wortelwerend roofing voor extra duurzaamheid. De toevoeging van lichtstraten in aluminium met glas bracht niet alleen natuurlijk licht binnen, maar creëerde ook een moderne touch.

Afwerking met Equitone Tectiva

De keuze voor Equitone Tectiva vezelcementplaten in terracotta rood gaf de gevel een eigentijdse uitstraling met duurzaamheid.

Gevelbekleding

De keuze voor vezelcement gevelbekleding samen met zinken staande naad, gaf de woning van de Familie Arras niet alleen een nieuwe look maar versterkte ook de duurzaamheid.

Conclusie

De gevel- en dakrenovatie voor de Familie Arras is niet alleen een technische verbetering, maar een transformatie die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het resultaat is een huis dat voldoet aan moderne normen en de visie van de Familie Arras tot leven brengt.

Voor & Na

Meer beelden

Uw droomdak realiseren?

Contacteer ons en we helpen u graag met het realiseren van uw dak- en gevelwerken.

Contacteer ons