Andere diensten

Naast het professioneel leggen van daken zijn we als dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in nog veel meer. Met jarenlange ervaring bieden wij hoogwaardige diensten aan, waaronder dakkapellen, hanggoten, schoorstenen en terrassen. Of je nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, je dakkapel wilt laten renoveren of een prachtig terras wilt laten aanleggen, ons team van experts staat voor je klaar. Wij zorgen voor kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Vragen over andere diensten?

Maak een afspraak met uw dakwerkenspecialist. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bij Italz Construct zorgen wij voor de volledige afwerking van uw dakproject. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij uw dakproject professioneel en hoogwaardig kunnen opleveren.

Dakkapel

Dakkapellen kunnen in verschillende vormen en maten uitgevoerd worden. Wij gaan resoluut voor realisaties met een uitstekende isolatie. De afwerking is mogelijk met vezelcementplaten, hout, leien of andere materialen. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden op maat.

Hanggoten/Bakgoten

Zijn uw goten aan renovatie toe of moeten uw bestaande goten afgebroken worden? Reken maar op ons. Wij kunnen oude exemplaren verwijderen en vervangen door hanggoten in zink, koper en pvc. Bakgoten hebben we in zinken uitvoering, EPDM of roofing.

Schouw

Onze dakexperten metsen een nieuwe schouw of kunnen uw bestaande schouw afbreken en vervangen door een hedendaags exemplaren. Daarbij zorgen we altijd voor voldoende ventilatie.

Doorvoeren

Een doorvoer voor de buizen van uw keten, de draden van uw zonnepanelen of voor uw ventilatie? Wij zorgen voor doorvoeren op maat. Volgens de regels van de kunst en netjes weggewerkt.

Afvoerbuizen

Afvoerbuizen kunnen we voorzien in PVC, zink, koper of netjes weggewerkt. Afhankelijk van de mogelijkheden bekijken we de meest passende oplossing.

Veiligheid

De veiligheid op het dak verbeteren? Wij plaatsen dakankers, kunnen ladderhaken voorzien en kunnen eventueel ook de voorbereidingen voor het plaatsen van zonnepanelen op ons nemen. Zo bent u zeker dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen en vormt het aansluiten een fluitje van een cent.

Terrassen

Een fraai aangelegd terras vormt een meerwaarde voor uw woning. Wij renoveren bestaande terrassen en zorgen voor een afwerking in hout of met terrasdallen. Ook het dichten van bestaande lekken is mogelijk met klassieke roofing of nieuwe materialen zoals twee componenten lijm.

Vragen of interesse?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te helpen en je huis te transformeren met onze diensten.

Contacteer ons